Silmälasien hankinta taas edessä

On taas se aika vuodesta tai vuosista, että edessä häämöttää uusien silmälasien ostaminen. Oonkin tässä nyt jo jonkin aikaa tähän valmistautunut, ja lueskellu mm. netistä erilaisia kirjoituksia siitä, millaiset lasit kannattaisi hankkia ja mistä.

Selvästi vaikuttaa olevan siten, että monen sivuston mielestä silmälasit kannattaa hankkia netistä, koska siten ne tulevat kaikkein halvimmaksi, eikä se ostaminen edes ole niin monimutkaista kuin voisi pelätä. Tuonkin oppaan mukaan tuossa on pari asiaa, jotka pitää itse tietää kun lasit tilaa verkosta, mutta kun itselläni on tuo silmälasiresepti vielä mielestäni ihan ajankohtainen, niin siitähän mä nään noi mitat aika suoraan. Eri asia olisi, jos olisi ostamassa kaikkien aikojen ekoja silmälaseja.

Millaiset silmälasit sitä hankkisi

Mitä oon monia tuttuja katsellut ja nähnyt, niin vaikuttaa siltä että moni hankkii lähes aina vuodesta toiseen hyvin samanlaisia laseja, ja se niiden tyyli on aika sama, pienellä vivahteilla uusista laseista toisiin.

Ite kuitenkin vähän mietin, että voisin hieman uudistaa tässä tyyliä, ja hankkia hieman erilaiset lasit kuin mitä oon aikaisemmin omannut. Nyt mulla on ollut sellaset aika basic silmälasit, keskikokoiset ja ei mitään ihmeellistä kuviota, väriä tai mallia.

pyöreät silmälasit
Vähän tän malliset

Mutta vähän houkuttaisi tällä kertaa hankkia hieman suurimmalla kehyksillä tehdyt lasit, joissa olisi myös enemmän kokoa kuin näissä vanhoissa. En nyt oikein voi ihan tosi radikaaleja silmälaseja hankkia, kun toi mun työ ei nyt oo mitään kaikkein hipeintä ja modernimpaa. Voisi vähän tulla katseita ja kommentteja, jos olisi tosi räväkät silmälasit töissä.

Mut olisi ihan kiva vähän muuttaa tota tyyliä, ja hankkia tollaset pyöreät silmälasit, jotka olisivat vähän isommat ja muhkeammat. Värinä voisi ottaa enemmän jotakin ruskean sävyä, ei enään tollasta melkein täysmustaa. Musta alkaa olla minusta hieman tylsä väri jo, sitä näkee niin paljon. Ruskea on aika neutraali, mutta ei niin tylsä kuin ihan musta.

Ajattelin varmaan laittaa tilaukseen täältä, kun mun yksi hyvä kaveri on tuolla firmassa töissä. Ainakin tietää sitten kenelle valittaa, jos jotain ongelmia tulee 😀

Nyt on kuitenkin niin ihana sää, että oon mielummin ulkona kuin tilailen jotain laseja netistä. Mutta sitten kun tulee sadepäivä, sitten mä ne tilaan.